TÜM YEREL-SEN

TÜM YEREL-SEN
Meşrutiyet mahallesi, Konur 2 sokak, No:41 Kat: 4 Kızılay - Çankaya - Ankara
0312 4192980-81
http://www.tumyerelsen.org/
[email protected]

TÜM YEREL-SEN, tüm çalışanların siyaset yapma hakkını savunur. Örgütsel işleyişinde ve karar alma süreçlerinde devletten, sermayeden, siyasi parti ve benzeri oluşumlardan örgütsel olarak bağımsızdır. Her türlü sosyal, siyasal ve demokratik mücadelede emekçilerden yana tavır alır.Hizmet kolunda ülke genelinde sendikal birliğin sağlanmasını amaçlar. Bu amaçlar doğrultusunda sendikal faaliyette bulunur.

TÜM YEREL-SEN, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, örgütlü olduğu bütün yerel yönetimlerde taşeronlaştırma ve özelleştirmelere karşı fiili-meşru ve hukuksal temelde mücadele eder.

TÜM YEREL-SEN, yerel yönetimlerde çalışan sözleşmeli çalışanlar, taşeron firmalarda çalışanlar ile kısmi süreli çalışanların da sendikal hak ve özgürlüklerini faaliyet alanı olarak belirleyerek, farklı statülerde çalışan bütün emekçilerin ortak örgütlenme çatısı altında toplanması için gerekli düzenleme ve çalışmaların yerine getirilmesi için mücadele eder.

TÜM YEREL-SEN, yerel yönetimlerin demokratikleşmesi için mücadele eder.

Genel Başkanı Arap MUCUR'dur.

Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.