Milletvekilimiz Sn. Rafet ZEYBEK ile PTT Müdürlüklerini ziyaret

13 Eylül 2022 14:54 Güven Haber-Sen 1673

Güven Haber-SEN Genel Başkan Vekilimiz Sn.Mustafa YİĞİT , Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Sn. Mehmet BALIK  ve Antalya Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Sn. Rafet ZEYBEK ile Antalya PTT Başmüdürlüğü'ne bağlı Akdeniz / Sanayi PİDM de idik.

Son dönemde PTT de yaşanan Baskı , Psikolojik şiddet , cezalandırma saiki ile yapılan hakkaniyetten yoksun geçici görevlendirmeler gibi olumsuzlukları , Eşit iş yapıp farklı ücret alan personellerimizin sorunlarını , Kadro taleplerini , sayı dayatması gibi olumsuz çalışma koşullarını yerinde görmek , emekçilerimizin sorunlarını ilk ağızdan da dinlemek , yaşanan tüm sorunları meclis gündemine taşıyarak kamu emkeçilerimizin sesi olmak üzere davetimize icabet eden CHP Antalya milletvekilimiz Sn. Rafet ZEYBEK'e ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Sn. Mehmet BALIK başkanımıza teşekkür ederiz..

 

Üye ol Güç ve Güçlü ol

#YaşasınBirleşikKamu-İş

#Yaşasın Güven Haber-Sen

#Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.