5.Dönem İkinci Başkanlar Kurulu AKAR Otelde gerçekleştirildi

25 Şubat 2022 21:52 Güven Haber-Sen 338

Birleşik Kamu-İŞ Konfederasyonunun 5.Dönem İkinci Başkanlar Kurulu AKAR Otelde gerçekleştirildi

5. Dönem 2. Başkanlar Kurulumuzu Ankara'da Gerçekleştirdik...

Konfederasyon ve sendika başkanlarımız 5. dönem 2. Başkanlar kurulunda bir araya geldi.

Toplantıda, gündemdeki enerji krizi, gıda yoksulluğu, kamu çalışanlarının ekonomik kayıpları ve bu konularda alınacak tedbirler konusunda görüş bildirildi. Ayrıca, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili illerimizde sendikalarımızdan ortak basın açıklaması gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü öncelikle İstanbul veya Ankara merkezli yapılması gerektiği konusunda görüş bildirilerek konfederasyon yetkilendirildi.

7 bölgemizde yapılacak olan eylemlerin planlanmasında sendikaların ortak ve daha etkin katılım sağlayacak şekilde yapılmasına karar verildi.

Konfederasyon ve sendikalarımızın yapacağı eylemliliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunularak, resmi bilgilendirmelerin ivedi bir şekilde yapılması konusunda görüş birliği sağlandı.

Karar alma süreçleri ile ilgili ortak karar verilmesi gerekliliği konusunda görüş birliği sağlandı.

İl Başkanlarımızın Şube ve Temsilcilik Başkanları ile birlikte, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Meslek Odaları ve Federasyonlara kurumsal ziyaretler gerçekleştirilerek daha yakın ilişkiler kurulması gerektiğine karar verildi.

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.